minnaswordhaven

Alla inlägg den 8 september 2016

Av Minna Swordhaven - 8 september 2016 17:09

Hej!

Igår i uppdateringen kom det ju nya animationer till ryttaren, det kan ju inte någon ha missat eller? I detta inlägget tänkte jag i alla fall skriva lite om vad jag tycker om rörelserna.

   Så här står då karaktären/spelaren/ryttaren aa ni fattar haha. Jag tycker att hon står ganska brebent och bredaxlat liksom, typ som en man. Jag gillar dock att man faktiskt kan se att hon andas, man blir ju ganska trött och anfådd efter att ha ridit så länge. Inte direkt i spelet då utan i verkligheten menar jag haha!

  Man kan nu välja om man ska gå eller springa, och det tycker jag är bra men det kanske inte var någon jättestor grej för mig. Visst störde man sig på det lite innan men inte särskilt mycket liksom. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om sättet hon går på, det kunde vart finare kanske...

  För att springa trycker man på Shift knappen när man går. Hon höjer väldigt mycket på knäna tycker jag, det ser lite konstigt ut. Tycker inte direkt om det tyvärr...


 

Nu kan man äntligen klappa sin häst!!! Detta är en funktion som jag har velat ska komma till spelet ganska länge nu faktiskt, tycker att det är jättekul. Det är dock lite jobbigt ibland kanske om man ska ta en bild men så håller hon på att kolla sig runt omkring hela tiden men aja.

 

Detta var lite svårt att fånga på bild, sorry. Det ser också annorlunda ut när man rider, framför allt traven och galoppen då. Hon sitter mycket rakare nu, ser väldigt stelt och spänt ut tycker jag. Förlåt men det ser seriöst ut som att hon runkar av sig själv med båda händerna när man rider i full galopp...

 

Har det alltid varit så här när man stegrar? Ryttaren försöker typ kontrollera hästen mer nu känns det som, med tyglarna då alltså. Det är väl bra antar jag.

När man sätter sig på sadeln och går av hästen har också ändrat sig. Jag tycker inte om när hon går på hästen, hon typ svingar med ena armen rakt upp i luften och det ser bara konstigt ut. När hon går av hästen också ja... Det ser väl helt okej ut, det känns som att det går lite snabbare nu än innan.



Mer kan ni läsa på www.starstable.com och ni kan även se de nya animationerna på video på Starstables youtubekanal.


Jag menar inte att nedvärdera Starstable eller så, jag vet att de jobbar riktigt hårt för att göra oss spelare glada. Men jag är bara ärlig, detta är mina åsikter.

Av Minna Swordhaven - 8 september 2016 11:00

Jag skulle jättegärna vilja att det kommer lite mer uppdrag om eller i Baronessans Boulevard, alltså Silverglades slott. När jag inte var Star Rider så ville jag so bad upp hit och besöka slottet. Om jag ska vara helt ärlig så blev jag väl lite besviken när jag för första gången kunde komma in i slottet, för det var verkligen inte som jag hade förväntat mig. Jag hoppas i alla fall bara att det i framtiden kommer uppdrag då man får veta mer om det här slottet, kanske historier/berättelser.

 

   

 

Presentation


Välkommen till min blogg som handlar om hästspelet Star Stable Online (SSO)!
- Minna Swordhaven, level 20.
- Äger 20 hästar, bor på Steves gård.
- Servern Marshmallow Clouds.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

body, a:hover {cursor: url(http://cur.cursors

Dangling Green Hearts

body, a:hover {cursor: url(http://cur.cursors

Dangling Blue Hearts

body, a:hover {cursor: url(http://cur.cursors

The Infamous Middle Finger

body, a:hover {cursor: url(http://cur.cursors

Green Fire Pointer

body, a:hover {cursor: url(http://cur.cursors

Bay Horse

body, a:hover {cursor: url(http://cur.cursors

Cute Unicorn

body, a:hover {cursor: url(http://cur.cursors

Light Purple Pointer

body, a:hover {cursor: url(http://cur.cursors

Arabian Horse

* {cursor: url(http://cur.cursors-4u.net/natu

Rainbow

* {cursor: url(http://cur.cursors-4u.net/natu

Fluttershy - Working In Background

Ovido - Quiz & Flashcards