minnaswordhaven

Direktlänk till inlägg 5 oktober 2016

Onsdagsuppdatering - Star Stables födelsedag!

Av Minna Swordhaven - 5 oktober 2016 12:17

Hej allesammans, och välkomna till en väldigt speciell Onsdagsuppdatering: det är Star Stables FEMTE FÖDELSEDAG! Fortsätt läsa för att få reda på vad som sker under denna vilda vecka med födelsedagsskoj!

Följ med på Födelsedags-tipsrunda!
Med en helt ny uppsättning av superskoj födelsedagsaktiviteter i spelet, så får du haka på en tipspromenad som tar dig runt alla möjliga områden i Jorvik!

Är du klipsk nog för att kunna lista ut svaren på alla födelsedagsfrågorna?
Är du klipsk nog för att kunna lista ut svaren på alla födelsedagsfrågorna?

Nytt för 2016, så kommer vår födelsedags-tipsrunda att ta dig på en resa runt om till alla dina favoritplatser i Jorvik, jagandes rätt på alla frågor och (förhoppningsvis) sen svara rätt på dem för att få tillgång till de läckra födelsedagsbelöningarna!

Efter ett kort introduktionsuppdrag med karaktärerna listade här nedan, så kommer du att få pröva lyckan med frågorna, varje dag i ett av de följande områden:

Moorland (prata med Jenna)
Fort Pinta (prata med James)
Månskäreby (prata med Pamela Moonriver)
Valedale (prata med Claire)
Gröndal (prata med Mrs Pike)
Firgrove (prata med Felicity)
Gyllenbladskogen (prata med Emma)

Du kan pröva lyckan med frågorna varje dag tills att du lyckats få alla svar rätt. Om du svarar rätt på alla frågor, så vinner du ett coolt pris, och tipsrundan försvinner sen för dig. Om du svarar fel på någon av frågorna, så kan du komma tillbaka nästa dag igen för att göra ett nytt försök! Lycka till!

Tävla för Födelsedagsära!
Våra episka födelsedagstävlingar är TILLBAKA för vår femte födelsedag. Om du vill roffa åt dig massvis med extra XP för din häst, passa då på att göra de dagliga tävlingsloppen som finns placerade lite här och där runt om i Jorvik under vår födelsedagsvecka!

Denna spontana födelsedagskvinna kommer att ge dig mer information.
Denna spontana födelsedagskvinna kommer att ge dig mer information

Besök ledaren av födelsedagsfirandet i Fort Pinta, och hon kommer att berätta för dig varje dag var någonstans du kan hitta födelsedagstävlingarna, så att vi kan ge dig en födelsedagspresent i form av massor med extra XP för din häst! Woop woop! Födelsedag!

Födelsedags-Hästmarknad
Det är egentligen inte något som skiljer sig med Hästmarknaden för denna veckan som är öppen för affärer i Silverglade, men vi tänkte att det vore skoj att åtminstone ge en liten födelsedagskänsla ändå. Födelsedags-Hästmarknad! Wohooo!

Systemuppdatering
För denna veckan så har vi gjort en hel del arbete bakom kulisserna för mekaniken i spelet, för att förbättra hur Star Stable hanterar grafik. Det kommer inte att bli några synliga förbättringar i hur spelet ser ut, men vi tänkte att ni ändå vill veta att vi alltid letar efter nya sätt att förbättra och utveckla spelet ‘under huven’, så att vi kan göra spelet mer stabilt och smidigare för alla!

Några visuella förbättringar kommer att ske för Mac-användare med det nya systemet.

Nya Kläder!
En ny kollektion med kläder kommer att finnas tillgängliga i Gallerian denna veckan, så ta en tur dit för att kolla in dessa!

Episka Födelsedagskampanjer!
För att fira det femte året med Star Stable, så har vi några särskilda kampanjer som endast är tillgängliga på Star Stables hemsida, där du kan få 30% rabatt på våra olika paket! Detta innebär 30% rabatt på priset för Star Rider och 30% rabatt på priset för Star Coins

Vår födelsedagspresent till er: grymma Star Coins & Star Rider-rabatter!
Vår födelsedagspresent för er: grymma Star Coins & Star Rider-rabatter!

Dessa kampanjer endast gäller för köp gjorda via hemsidan i samband med vårt femte födelsedagfirande, kampanjerna gäller däremot inte på köp gjorda via mobiltelefon eller via presentbutiken.



Vi hoppas att du får en underbar födelsedagsvecka med Star Stable, och håll ögonen öppna för alla födelsedagsbelöningar, födelsedagsvärdekoder, och kampanjer, som vår present till er som tack för fem fantastiska år! Vi älskar er alla!

Stora födelsedagskramar från hela Star Stable-gänget

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Minna Swordhaven - 2 februari 2019 21:09


OMG what's up you guys ja det här va ju fan inte igår. Saken är den att jag har börjat spela StarStable igen. Jag tog en paus mellan oktober 2017 och juli 2018 ish. Nu har jag tagit lite avstånd från det igen eftersom jag inte har ett skit att göra...

Av Minna Swordhaven - 26 oktober 2016 16:58

Hej!   Som jag skrivit innan funkar inte print screen funktionen när jag spelar Star Stable, vet fortfarande inte varför. Därför hade jag tänkt att ta en paus från bloggandet ett tag, det skulle ju liksom vara hur tråkigt som helst om jag inte ha...

Av Minna Swordhaven - 24 oktober 2016 15:54

Hej allesammans! Vi startar veckan med lite finfina nyheter! Vi kan äntligen avslöja vår första stora tjuvtitt av MyStable – ditt helt nya, uppdaterade och underbara hemstall!En första koll på designprocessen av MyStable!Det finns massa saker s...

Av Minna Swordhaven - 21 oktober 2016 14:12

Hej allihopa!Vi är tillbaka med en till helg med Dubbla Star Coins! Fyll på ditt Star Coins-förråd den här helgen med 100% extra gratis Star Coins med alla dina köp!Glöm inte att köp gjorda i Star Stable Official Shop inte kan kombineras med erbjudan...

Presentation


Välkommen till min blogg som handlar om hästspelet Star Stable Online (SSO)!
- Minna Swordhaven, level 20.
- Äger 20 hästar, bor på Steves gård.
- Servern Marshmallow Clouds.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

body, a:hover {cursor: url(http://cur.cursors

Dangling Green Hearts

body, a:hover {cursor: url(http://cur.cursors

Dangling Blue Hearts

body, a:hover {cursor: url(http://cur.cursors

The Infamous Middle Finger

body, a:hover {cursor: url(http://cur.cursors

Green Fire Pointer

body, a:hover {cursor: url(http://cur.cursors

Bay Horse

body, a:hover {cursor: url(http://cur.cursors

Cute Unicorn

body, a:hover {cursor: url(http://cur.cursors

Light Purple Pointer

body, a:hover {cursor: url(http://cur.cursors

Arabian Horse

* {cursor: url(http://cur.cursors-4u.net/natu

Rainbow

* {cursor: url(http://cur.cursors-4u.net/natu

Fluttershy - Working In Background

Skapa flashcards